Hot Points of the Moskou Guide

PUNT G – Volwassen hypermarkt

Waar: Moskou, ul. Nieuwe Arbat, 15

Bij de ingang van Point G – de grootste intieme hypermarkt in Moskou – werd ik opgewacht door een zeer jonge en extreem vrolijke jongeman die me een kleine geurige pot in zijn hand gaf met een telefoon om de inhoud te proberen. Toen hij mijn bange gezicht zag, heeft hij je niet gevraagd uit te leggen dat dit een prachtige verf is voor het lichaam dat een exotische toevoeging zou zijn aan mijn intieme leven. In de beste tradities van Boulevard Romles schilderde een jongen met Pushkin’s poëtische talent me hoe deze verf kan worden gebruikt in seksueel werk, en ga dan naar het hoogtepunt. Hij beloofde dat hij heerlijk en erg sexy zou zijn. Eerlijk gezegd zegt hij – hij liegt niet.

Anders – de winkel zit vol met verschillende dekking.

Toen hij mijn bange gezicht zag, heeft hij je niet gevraagd uit te leggen dat dit een prachtige verf is voor het lichaam dat een exotische toevoeging zou zijn aan mijn intieme leven.

Nummer 1

Waar: Moskou, ul. Myasnitskaya, 16

De “Son -Restric” -winkel is een unieke winkel in Moskou, die een analoog is van een winkel in de hoofdstad van losbandigheid – Amsterdam. Hier vindt u geen groot aantal verschillende speelgoed, omdat het belangrijkste product dat logisch is – condooms van verschillende vormen, smaak, maten en kleuren. Het kleine grondgebied van de winkel is vol sfeer van intimiteit en plezier.

Naast condooms, souvenirs van chocolade, smeermiddelen, stimulerende middelen, erotische zeep, stimulerende middelen, erotische zeep in de vorm van beroemde plaatsen en andere goederen voor volwassenen, evenals bevrijd en bevrijd.

Pink Rabbit – Family Stechen Store

Waar: Moskou, ul. Marosic, 6/8

Pink Rabbit – een volledig charmante plek waar je samen kunt gaan en de meest interessante en intrigerende producten voor jezelf kunt kiezen. Het enorme bereik is vertegenwoordigd in de winkelplanken – van klassieke vibrators (ik heb zachtjes de roze molecule gewonnen!) Voor fantastische vacht. Alles is heel lief en zo lief dat ik iedereen wil gebruiken en de prinses voel (omdat de roze vibrator alleen maar voor romantische natuur kan kiezen).

Love Point – De grootste selectie sekskleding en kleding

Waar: Moskou, ul. Wyrovka, 23

Love Point – Een winkel met verschillende punten in Moskou. De belangrijkste winkel is in Arbat, in het hart van de hoofdstad. Kleine consultants bleken thuis erg goed te zijn in het veld en kunnen zeggen wat je nodig hebt! Van snoep tot sensuele massage. Het punt van liefde is zeer gunstig van andere sekswinkels, wat precies de exclusieve producten van wereldmerken worden gepresenteerd. En de meest aangename – elke koper wacht op geschenken.

Intieme winkel “Purpur” – Een zoete naam voor een geweldige plek

Waar: Moskou, ul. Voronsovskaya, pagina 2/10. Sommige

Purpur is een hele clan van mensen die van seks houden en proberen iets nieuws en extreem aangenaams voor hem te doen! Alle Kamagra -consultants zijn betrouwbaar om beter te zijn, om niet beter https://geilworden.com/17-tips-om-een-meisje-snel-opgewonden-te-krijgen/ te zijn en zullen u graag vertellen waar u de aankoop kunt gebruiken en welk effect u kunt verwachten. Heel dicht bij de metro metro, die je onderweg naar de winkel kunt kijken en een geweldig cadeau voor jezelf kunt kopen.

Alle consultants kennen hun goederen om niet beter te zijn en zullen u graag vertellen waar u de aankoop moet gebruiken en welk effect u kunt verwachten.

“Feel Workshop” – verre hoek

Waar: Moskou, ul. Mosseka, am.6/8, p. 1.1 (ingang van de spruiten erin)

Een kleine, maar zeer sfeervolle winkel die wordt verlicht door rode lantaarns. Deze winkel kan niet weten in het donker omdat het het pad naar zichzelf als vuurtoren aangeeft. Ondanks het absolute standaardbereik was het echt cool. Intimate Twilight heeft eerlijkheid en sensualiteit, die letterlijk de fantasie van vrouwen stimuleert!

Na het hele weekend in de meest intieme winkels te hebben doorgebracht, voor mijn ogen, alle regenboog van de multi -gekleurde fallus, kookt furieuze hand, die ik op mijn eigen boodschappenlijst en de sostmix van sexy prinsessen introduceerde, over wie ik me opgelucht voelde om ‘s avonds mijn man te vertellen. Little Sheerherzade vertelde me een duizend en één sprookje dat we zeker zouden moeten implementeren! Sekswinkel is niet alleen een standaardset van jonge seksuele revoluties met condooms en een dildo met twee snelheden. Sekswinkel is een magisch land waar iedereen de belichaming van de meest verborgen verlangens kan vinden. Ik ging alsof ik in een gesloten club kwam, waar ik me voor schaam, maar ik wil echt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top